Konec prázdnin, nový začátek a Petřínské zahrady

Od Anna - pondělí, srpna 31, 2015

Je neuvěřitelné, jak rychle ten čas letí. Ještě před chvílí byl konec školního roku a já se radovala ze začínajících prázdnin, zatímco už zítra nás čeká nový školní rok. 
Pro mě začátek školního roku znamená novou kapitolu v knize mého života. Dávám si různá předsevzetí, například: že se budu lépe učit, což se mi i daří, ale po čase mi dochází energie (?) nebo motivace (?) ani nevím. 

Tento rok to bude jiné, opravdu na sobě budu pracovat a snažit se, jelikož se chci v pololetí dostat na jinou školu. Neříkám že má škola je nijak tak špatná, ale je to všeobecné gymnázium zaměřené na němčinu, a já v Německu žít ani pracovat nechci. Ale také jde o můj kolektiv, skoro s nikým si nerozumím a často si s těmito lidmi nemám co říct. Je velice těžké trávit pět dní v týdnu s lidmi, kteří vám nerozumí a vy nerozumíte jim, půlroku to ale snad zvládnu.
-
Za ty roky strávené na gymnáziu mám pocit, že gymnázium je hlavně pro lidi, kteří tak úplně nevědí co by v životě chtěli dělat a mají 8 let na to, aby se rozhodli. Já už mám rozhodnuto. Moc mě baví fotografie a vše co se ní týče. Už od mala jsem byla umělecky založený člověk, jako malá jsem si přála stát malířkou, to však postupně přešlo ve fotografku, proto chci odejít na střední školu, která je umělecky (i fotograficky) zaměřená,  držte mi prosím palce, ať mi to v pololetí vyjde!

.

Dostávám se tedy k mému zakončení prázdnin. Jak to ke konci vždy  bývá, já i mé nejlepší kamarádky se vracíme z všemožných cestování a máme konečně čas na to se vidět a strávit spolu čas, čehož já si neskutečně vážím. Mé nejlepší kamarádky jsou jako má rodina, vždy si máme co říct a vždy se hodně nasmějeme.

Včera jsem se sešla s mojí milovanou Anet, se kterou jsme se i přes veškeré horko rozhodly navštívit Petřín, kde jsme nafotily překrásné fotografie





























A to by bylo z dnešního článku úplně vše. Chci vám popřát hodně štěstí a hlavně pevných nervů do nového školního roku. Snažte se brát vše s nadhledem a pozitivitou.

 - Neučíme se pro školu, ale pro život.“








  • Sdílej:

Taky se ti může líbit

2 komentářů

  1. Snad se ti na nové škole líbí a jinak - ty fotky jsou krásné, čím fotíš? Popř. upravuješ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, je to něco úplně jiného, ale zvykám si :) a moc děkuji, fotím Nikon D5300 (18-140mm), popřípadě občas telefonem (iPhone 5s), upravuji ve VSCO cam nebo pictapgo

      Vymazat