Po dlouhé době.

Od Anna - neděle, května 03, 2015

Pro začátek dnešního příspěvku se chci omluvit, že zatím toho sem na blog moc nepřidávám a nepíšu a můj blog není zrovna designově nejhezčí. Je to proto, že na to prostě nemám čas. Pořád vytíženost a starosti kolem školy. Ale slibuji, že v budoucnu budu psát častěji, jelikož budu mít více času, inspirace a hlavně chuť psát.

Znáte to, jak si říkáte: Bože, už toho mám všeho dost, potřebuji volno. Tak přesně tak se teď cítím já, odpočítávám dny do prázdnin a upřímně se nemůžu dočkat až tento školní rok skončí. Každou chvíli se snažím odreagovávat od stresu tím, že jdu buť sama nebo s nějakou z nejlepších kamarádek na pořádnou procházku a s foťákem, jelikož jsem našla sama sebe, a to ve fotografii.
Díky tomu, že jsme teď všichni měli prodloužený víkend (a další následuje !) tak jsem měla čas jak na úklid doma, tak i kamarádky, což je skvělé. Bylo by fajn kdybychom měli každý pátek volný, aspoň si myslím, že by to nikomu neuškodilo.
V dnešním článku se chci věnovat především fotografii a přidat i fotky, které nešli ani na můj instagram.

Pátek

Díky svátku práce (či svátku lásky?) jsem mohla vypnout budík a spát jak dlouho jsem chtěla.  Den jsem začala pořádným jogurtovým smoothie a zeleným čajem aka mojí typickou snídaní.  Poté jsem si chvíli četla mojí oblíbenou knihu The Help (v češtině Černobílý svět, rozhodně všem doporučuji jak knihu tak i film!). Hned odpoledne jsem se sešla s mojí milovanou Shazi a šly jsme na oběd. Později jsme se rozhodly zajít na procházku do Kinské zahrady. Je to jeden z mála parků, kde nejsou všude bezdomovci a na jaře je velice pěkný, a ten šeřík všude, ach. 

Já prostě miluju jak na jaře vše kvete, vše se vybarvuje do různých barev a ty vůně..mm 

   V parku jsem nafotila pár fotek prvního květnového dne

  


.

Sobota

Sobotu jsem si dala ve znamení úklidu, ale již odpolodne  jsem měla hotovo. Sešla jsem se proto s milovanou Naty a vyrazily jsme do Havlíčkových sadů. Já jsem tam posledně zavítala na podzim, zatímco Naty tam vlastně nikdy nebyla. Můj názor je, že je to nejhezčí park co v Praze máme. Je veliký, je dobře udržovaný a je rozdělen na několik částí, člověk má dokonce pocit, že zrovna teď se nachází v zámecké zahradě a další chvíli někde uprostřed lesa.

Nafotila jsem spoustu fotek a zde jsem vybrala pár oblíbených snímků




   





 




No, a to je vše k dnešnímu příspěvku, Všichni zvládněte školu/práci cokoliv, zbývají jen přece necelé dva měsíce! 












  • Sdílej:

Taky se ti může líbit

2 komentářů

  1. Hlavne sa neospravedlňuj za to, že nepíšeš. Blog nemá byť povinnosť, ale radosť. :) A nádherne fotíš.. :) <3 Musíš byť veľmi milá osoba, už len z tých slov to cítim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, ani nevíš jak taková slova dokáží potěšit! :)

      Vymazat